Εκδρομές - Κρουαζιέρες
Online Booking
Αναζήτηση

Εκδρομές – Κρουαζιέρες

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου μας στην καρδιά του Ιονίου είναι ιδανική για εκδρομές σε κοντινά νησιά και πόλεις. Το ξενοδοχείο μας οργανώνει αποδράσεις σε όμορφα μέρη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα εξερευνήσετε χωρίς την ταλαιπωρία να οργανώσετε τις δικές σας εκδρομές στις καλύτερες τιμές !!

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

1) ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ-ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΙΕΣ

2) ΠΑΡΓΑ -ΠΑΞΟΙ

3) ΑΛΒΑΝΙΑ

Η αφετηρία και η επιστροφή θα είναι στο ξενοδοχείο μας, καθώς επίσης θα έχετε και δωρεάν μεταφορά με πολυτελή πούλμαν στο λιμάνι της Κέρκυρας κατά την αναχώρηση και επιστροφή σας.

4) Διοργανώνουμε επίσης πριβέ κρουαζιέρα (8 ωρών ) έως 18 άτομα με ταχύπλοο σκάφος στα νησιά Παξοί-Αντίπαξοι-Μπλε Σπηλιές –Blue Lagoon από το λιμάνι της Λευκίμης.

------------

Ξεναγήσεις για 2-4 άτομα (4-6 ώρες), γνωριμία με τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Κέρκυρας, τις εξωτικές παραλίες του νησιού, επισκέψεις σε ελαιοτριβεία, οινοποιεία με έμπειρο ξεναγό που θα είναι μαζί σας ανά πάσα στιγμή για να σας εξυπηρετήσει.
Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε την εκδρομή που επιθυμείτε, και εμείς θα πραγματοποιήσουμε την επιθυμία σας και με πολυτελή αυτοκίνητα θα σας ξεναγήσουμε στον προορισμό που επιλέξατε, με συχνές στάσεις για κολύμπι, φαγητό, ψώνια, ξενάγηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

1) ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ (Διάρκεια 4 ώρες )

(ΓΛΥΦΑΔΑ-ΜΠΑΡΜΑΤΙ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ).

2) ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (Διάρκεια 6 ώρες )

(ΚΑΙΖΕΡ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ-ΛΑΚΩΝΕΣ-ΠΟΡΤΟ ΤΙΜΟΝΙ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΔΡΑΣΤΗΣ-ΣΙΔΑΡΙ-ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ).

3) ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Διάρκεια 4 ώρες )

(ΚΑΙΖΕΡ-ΣΠΙΑΝΑΔΑ-ΛΙΣΤΟΝ-Β.ΑΝΑΚΤΟΡΑ-Π.ΦΡΟΥΡΙΟ-ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ-ΚΑΝΟΝΙ-ΑΧΙΛΛΕΙΟ)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.

Πληροφορίες: filow123@yahoo.gr