To Hotel Philoxenia σας καλωσορίζει στο Καλοκαίρι 2017 στην Κέρκυρα
Online Booking
Αναζήτηση

To Hotel Philoxenia σας καλωσορίζει στο Καλοκαίρι 2017 στην Κέρκυρα

Δεν έχουνε μείνει πολλές μέρες ακόμη για την έναρξη στο Καλοκαίρι 2017 για το Ξενοδοχείο στην Κέρκυρα Philoxenia. Ένα καλοκαίρι που το περιμένουμε με ανυπομονησία μιας και αυτό τον χρόνο αναμένεται το νησί της Κέρκυρας να γεμίσει τόσο με τουρίστες από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό. Εμείς, στο Ξενοδοχείο Philoxenia, βρισκόμαστε και το 2017 στις επάλξεις μιας και κάθε χρόνο θέλουμε να προσφέρουμε το 101% των υπηρεσιών μας στους αγαπημένους πελάτες. Μέσα από το blog μας θα δείτε ποιες είναι οι νέες υπηρεσίες που θα βρείτε στο ξενοδοχείο μας αλλά και τους λόγους που πρέπει να μας επισκεφθείτε.

Καλοκαιρινές Διακοπές στην Κέρκυρα 2017

Το φετινό καλοκαίρι, όπως προαναφέραμε, αναμένεται να παραθερίσουν στην Κέρκυρα πλήθος τουριστών, Ελλήνων αλλά και ξένων, κυρίως Άγγλων, Γάλλων, Ιταλών αλλά και Ρώσων. Από τη μεριά μας θέλοντας να είμαστε αντάξιοι της επωνυμίας μας Filoxenia (φίλος + ξένος) αποφασίσαμε φέτος να προχωρήσουμε σε μερικές νέες υπηρεσίες με σκοπό την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση στους αγαπητούς μας πελάτες.

  • Δωρεάν Ποτό για Καλωσόρισμα: Σας καλωσορίζουμε με ένα τοπικό πότο, το Κουμ Κουάτ, που σίγουρα ακόμα και οι Έλληνες πελάτες μας δεν έχουν δοκιμάσει. Επίσης να αναφέρουμε ότι στο μπαρ του Philoxenia Hotel θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ένα από τα καλύτερα cocktail μας, αφού ο κος Τάκης, κάτοχος του ξενοδοχείου, δημιουργεί για εσάς εξαιρετικά mojito.
    ATM. Σε απόσταση πλέον μερικών μέτρων καταφέρουμε να τοποθετήσουμε, με αρωγό και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία στην περιοχή των Έρμονων, ένα ATM και έτσι δεν θα χρειάζεται να φτάσετε στη πόλη της Κέρκυρας για να κάνετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές. .
    Δωρεάν μεταφορά από και προς Λιμάνι/Αεροδρόμιο. Με την αγορά ενός νέου 16θέσιου βαν, το ξενοδοχείο μας σας προσφέρει εντελών δωρεάν μεταφορά από και προς το Λιμάνι αλλά και από και προς το Αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Διακοπές και Golf

Μόλις 1 χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο μας βρίσκεται το Corfu Golf Club, όπου εκεί οι λάτρεις του γκολφ έχουν την δυνατότητα παράλληλα με τις διακοπές τους να πάρουν μέρος και στο αγαπημένο τους σπορ ή να παρακολουθήσουν αγώνες παγκοσμίου φήμης, μιας και όλα αυτά τα χρόνια το τιμούν αθλητές από τα μεγαλύτερα club της Αγγλίας, Γαλλίας αλλά και Ιταλίας.